Partner trekant med to menn

partner trekant med to menn

TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig. Foto: Shutterstock / dotshock. Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg på at dere vil det begge to, og bruk lang tid til å finne den perfekte partner. Å ha trekant med to gutter var virkelig en pikedrøm som gikk i oppfyllelse!~ Det er ikke nok på en mann til at 2 jenter skal ha det godt og moro. 2 gutter derimot.

Partner trekant med to menn - Måløy bondag

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Når man tenker på alt man kan gjøre med en partner så dobler jo ikke Jeg har blitt kontaktet av flere menn her inne som vil ha trekant men. Kjæresten min vil ha trekant med meg og en annen mann!. Han tenner på det at jeg blir "tatt" av en annen, eller at "de" tar meg. Vi venter barn sammen om noen. Mannen sier han liker tanken på trekant, oss to og en jente til. Så spør jeg om hva han vil at vi/hun skal gjøre sammen. Men det aner han ikke.

Svelvik sprut: Partner trekant med to menn

Partner trekant med to menn 821
Partner trekant med to menn 716
Partner trekant med to menn Om meg blogg kontaktannonse på nett
Partner trekant med to menn Skrevet Desember 4, Når eg ser deg slik. Skjult ID med pseudonym g string. Trakassering av meddebattant er. Han tenner på det at jeg blir "tatt" av en annen -- Dump han, en taper uten sidestykke i verdenshistorie.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *